SMK Negeri Cibogo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Negeri Cibogo
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69878008
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJln. Subang-Cikamurang Km.12, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Negeri Cibogo nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jln. Subang-Cikamurang Km.12, Kalurahan/Désa Sadawarna Kacamatan Cibogo, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69878008.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang