SMK Negeri Cijambe

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Negeri Cijambe
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69877402
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Lempar-Cirangkong Km.06 Rt 11 Rw 03, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Negeri Cijambe nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Lempar-Cirangkong Km.06 Rt 11 Rw 03, Kalurahan/Désa Cirangkong Kacamatan Cijambe, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69877402.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang