SMK Negeri Kasomalang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Negeri Kasomalang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69888738
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Sukajaya, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Negeri Kasomalang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Sukajaya, Kalurahan/Désa Kasomalang Kulon Kacamatan Kasomalang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69888738.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang