SMK Pariwisata Yappmi Jatibarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Pariwisata Yappmi Jatibarang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69948195
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Kebulen No.004, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Pariwisata Yappmi Jatibarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kebulen No.004, Kalurahan/Désa Kebulen Kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69948195.


Alephbet Edu.png