SMK Pelita Mandiri Jalancagak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Pelita Mandiri Jalancagak
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69893428
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Simpang - Kumpay, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Pelita Mandiri Jalancagak nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Simpang - Kumpay, Kalurahan/Désa Tambakmekar Kacamatan Jalancagak, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69893428.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang