SMK Seni Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Seni Indramayu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69888852
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Pu Sukamelang Blok Koyor Rt 05 Rw 03, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Seni Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pu Sukamelang Blok Koyor Rt 05 Rw 03, Kalurahan/Désa Sukamelang Kacamatan Kroya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69888852.


Alephbet Edu.png