SMK Seni Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Seni Indramayu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69888852
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pu Sukamelang Blok Koyor Rt 05 Rw 03, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Seni Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pu Sukamelang Blok Koyor Rt 05 Rw 03, Kalurahan/Désa Sukamelang Kacamatan Kroya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69888852.


Alephbet Edu.png