SMK Yaba Nusantara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Yaba Nusantara
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69970491
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Tanjung Siang Rt19/05 Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Yaba Nusantara nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tanjung Siang Rt19/05 Subang, Kalurahan/Désa Cikawung Kacamatan Tanjungsiang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69970491.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang