SMK Yaba Nusantara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Yaba Nusantara
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69970491
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Tanjung Siang Rt19/05 Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Yaba Nusantara nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tanjung Siang Rt19/05 Subang, Kalurahan/Désa Cikawung Kacamatan Tanjungsiang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69970491.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang