SMP Negeri 1 Kalijati

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


SMP Negeri 1 Kalijati nyaéta hiji sakola panengah nu aya di wewengkon Babakan Bandung RT 04 RW 02 Desa Kalijati Barat Kacamatan Kalijati, Kabupatén Subang, Jawa Kulon.


Alephbet Edu.png


Nulis.jpg