Sagara, Argapura, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sagara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanArgapura

Sagara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Argapura, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg