Saidpur, Divisi Rangpur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Saidpur
Kota
Nagara Bangladés
Divisi Divisi Rangpur
Distrik Nilphamari
Upazila Saidpur
Lega
 • Total 121.68 km2 (46.98 sq mi)
Pangeusi
 (Perk. 2011)
 • Total 264.209
 • Kapadetan 2.180/km2 (5.621/sq mi)
Zona wanci UTC+6 (BST)

Saidpur (Syedpur) (Basa Benggala: সৈয়দপুর) nyaéta hiji kota di Distrik Nilphamari, Divisi Rangpur, Bangladés . Bandar Udara Saidpur mangrupa salah sahiji bandar udara doméstik di Bangladés. Pabrik Karéta Saidpur, ngadeg taun 1870, nyaéta pabrik karéta nu panggedéna di Bangladés, nu mana minangka pabrik karéta utama pikeun Jalur Assam-Bengal.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Banglapedia: Saidpur.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Koordinat: 25°47′N 88°54′E / 25.783°N 88.900°E / 25.783; 88.900


Citakan:Bangladesh-stub