Saidpur, Divisi Rangpur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Saidpur
Kota
NagaraBangladés
DivisiDivisi Rangpur
DistrikNilphamari
UpazilaSaidpur
Lega
 • Total121.68 km2 (46.98 sq mi)
Pangeusi
 (Perk. 2011)
 • Total264.209
 • Kapadetan2.180/km2 (5.621/sq mi)
Zona wanciUTC+6 (BST)

Saidpur (Syedpur) (Basa Benggala: সৈয়দপুর) nyaéta hiji kota di Distrik Nilphamari, Divisi Rangpur, Bangladés . Bandar Udara Saidpur mangrupa salah sahiji bandar udara doméstik di Bangladés. Pabrik Karéta Saidpur, ngadeg taun 1870, nyaéta pabrik karéta nu panggedéna di Bangladés, nu mana minangka pabrik karéta utama pikeun Jalur Assam-Bengal.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Banglapedia: Saidpur.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Koordinat: 25°47′N 88°54′E / 25.783°N 88.900°E / 25.783; 88.900


Citakan:Bangladesh-stub