Sari bungbuahan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sari buah atawa jus (basa Inggris juice, tapi leuwih pasna mah fruit juice) nyaéta cairan nu aya sacara alami dina bungbuahan. Sari buah kasohor pikeun dikonsumsi ku manusa minangka inuman. Sababaraha jenis sari buah nu kasohor nyaéta:

Sari buah-sari buah nu salana ti Indonesia diantarana nyaéta:


Foodlogo2.svg