Sasak Qatar Bahrain

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Sasak Qatar Bahrain
Diliwatan Kandaraan motor jeung Rél
Meuntasan Teluk Bahrain
Wewengkon Bandéra Bahrain Bahrain jeung Bandéra Qatar Qatar
Pangurus Yayasan Sasak Qatar jeung Bahrain
Panjang 40 km (25 mi)
Dibuka 2015 (rencana)
Koordinat 26°01′22″N 50°48′08″E / 26.0228°N 50.8022°E / 26.0228; 50.8022

Sasak Qatar Bahrain nyaéta hiji rancangan sasak antara 2 nagara, Qatar jeung Bahrain. Dibéwarakeun dina 13 Désémber 2008 yén konstruksi bakal dimimiti dina awal 2009[1], sarta kira-kira biayana AS$2,3 milyar.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]