Sasak Qatar Bahrain

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sasak Qatar Bahrain
Koordinat26°1′22″N 50°48′8″E / 26.02278°N 50.80222°E / 26.02278; 50.80222
DiliwatanKandaraan motor jeung Rél
MeuntasanTeluk Bahrain
WewengkonBandéra Bahrain Bahrain jeung Bandéra Qatar Qatar
Dikelola kuYayasan Sasak Qatar jeung Bahrain
Karakteristik
Panjang kasaluruhan40 km (25 mi)*
Sajarah
Dibuka2015 (rencana)

Sasak Qatar Bahrain nyaéta hiji rancangan sasak antara 2 nagara, Qatar jeung Bahrain. Dibéwarakeun dina 13 Désémber 2008 yén konstruksi bakal dimimiti dina awal 2009[1], sarta kira-kira biayana AS$2,3 milyar.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]