Segong, Karangkancana, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Segong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKarangkancana

Segong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangkancana, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg