Seupeung, Delima, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Seupeung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanDelima

Seupeung nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Delima, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Delima, Pidie


Gnome-home.svg