Lompat ke isi

Shinta Naomi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Shinta Naomi Prasetya
Profil
AliranPop, Dangdut
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2012–ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records
Ramatlokahttp://www.jkt48.com/

Shinta Naomi (gumelar di Jakarta, 4 Juni 1994; umur 30 taun) atanapi anu biasa disebat Naomi (baheula katelah Naomi JKT48) mangrupikeun salah sahiji penyanyi Indonesia anu tilas anggota JKT48 generasi ka-2 anu ayeuna uih deui Tim KIII ti saprak 1 Desember 2016 sareng anggota JKT 48 Dangdut.

Tumbu luar[édit | édit sumber]