Sinargalih, Maniis, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sinargalih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanManiis

Sinargalih nyaéta salasahiji désa di kacamatan Maniis, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg