Sindangraja, Curugkembar, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sindangraja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCurugkembar

Sindangraja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Curugkembar, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg