Sinka Juliani

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sinka Juliani
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2012–2019
LébelJKT48 Project
Hits Records
Ramatlokahttp://www.jkt48.com/

Sinka Juliani (gumelar di Jakarta, 4 Juli 1996; umur 25 taun) atanapi anu biasa dikenalna Sinka atanapi Dudut (ogé katelah Sinka JKT48 (salami anggota JKT48) nyaéta tilas penyanyi tina grup idola JKT48 asalna tina Indonesia. Anjeunna mangrupikeun anggota generasi ke-2 JKT48, anu terakhir janten di Tim J.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg