Son Ye-jin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Son Ye-jin
Son Ye-jin, 2018
GumelarSon Eon-jin
11 Januari 1982 (1982-01-11) (yuswa 39)
Korea Kidul
Alma materInstitut Seni Seoul - Film
PagawéanAktris
Taun aktip1999–ayeuna
AgénMSTeam Entertainment
Son Ye-jin
Hangul
Alih Aksara anu DisampurnakeunSon Ye-jin
McCune-ReischauerSon Yejin
Ngaran babar
Hangul
Alih Aksara anu DisampurnakeunSon Eon-jin
McCune-ReischauerSon Ŏnjin

Son Ye-jin (gumelar ku nami Son Eon-jin di Korea Kidul, 11 Januari 1982; umur 39 taun) mangrupikeun saurang aktris ti Koréa Kidul. Anjeunna dikenal salaku aktris dina pilem The Classic (2003), A Moment to Remember (2004), April Snow (2005) sareng séri televisi Summer Scent (2003). Anjeunna parantos kéngingkeun sababaraha panghargaan lakonan pikeun bakatna dina rupa-rupa genres, khususna dina pilem Alone in Love (2006), My Wife Got Married (2008), The Pirates (2014), The Truth Beneath (2016) jeung The Last Princess (2016).[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "10LINE: Actress Son Ye-jin". 10Asia. 14 May 2010. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg