Sonia Natalia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sonia Natalia
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2011-ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaJKT48

Sonia Natalia (gumelar di Solo, 17 Désémber 1997; umur 23 taun) atanapi anu biasa dikenal ku Sonia atanapi Wawa (ogé katelah Sonia JKT48) (salami janten anggota JKT48) nyaéta salah sahiji penyanyi asal Indonesia sareng urut anggota grup idola JKT48.[1] Anjeunna adi ngora panyanyi sareng aktris, nyaéta Stella Cornelia. Ayeuna, Sonia parantos aya dina Tim T ti saprak 1 Juli 2018, sareng ogé Sonia salaku anggota tarian sub unit JKT48 Dance Project.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Diakses tanggal 16 January 2012. .

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg