Sukabakti, Tambelang, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukabakti
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Kacamatan Tambelang

Sukabakti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tambelang, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg