Sukahaji, Ciasem, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukahaji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCiasem
Lega11.89 km²
Pangeusi8.352 jiwa
Kapadetan702 jiwa/ km7sup2;

Sukahaji nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg