Sukahurip, Cijambé, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sukahurip
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCijambé

Sukahurip nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cijambé, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.