Sukajaya, Cimerak, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCimerak
Pamaréntahan
 • Nami KuwuUPAN PENDI HERMAWAN

</gallery> </gallery>

Sukajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimerak, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg