Sukakarya, Warudoyong, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Sukakarya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaSukabumi
KacamatanWarudoyong

Sukakarya nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Warudoyong, Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.