Sukaluyu, Telukjambé Timur, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukaluyu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTelukjambé Timur

Sukaluyu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Telukjambé Timur, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg