Sukamandijaya, Ciasem, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukamandijaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCiasem
Lega19.52 km²
Pangeusi23.616 jiwa
Kapadetan1.210 jiwa/km²

Sukamandijaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg