Sukawijaya, Tambelang, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukawijaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanTambelang

Sukawijaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tambelang, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg