Sukmajaya, Sukmajaya, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Sukmajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaDépok
KacamatanSukmajaya

Sukmajaya nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Sukmajaya, Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg