Sumur Batu, Bantar Gebang, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Sumur Batu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Kacamatan Bantar Gebang

Sumur Batu nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Bantar Gebang, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.


Gnome-home.svg