Sumur Batu, Bantar Gebang, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Sumur Batu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBantar Gebang

Sumur Batu nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bantar Gebang, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.


Gnome-home.svg