Bantar Gebang, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bantar Gebang

Peta lokasi Kacamatan Bantar Gebang
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bekasi
Camat -
Lega 17,04 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 105.123 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Bantar Gebang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png