Bantargebang, Bantar Gebang, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Bantargebang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBantar Gebang

Bantargebang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bantar Gebang, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg