SundaMidang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Jilid SundaMidang pedalan 20 Juli-20 Agustus 2007

SundaMidang téh salah sahiji majalah basa Sunda nu medal sasihan. Munggaran medal sasih Nopémber 2004. Majalah SundaMidang kaasup motékar, wandana moal éléh ku majalah terbitan Jakarta. Majalahna sumebar di Jawa Barat, Banten, Jakarta, malah ka luar pulo Jawa jeung luar negeri.

SundaMidang dipedalkeun ku Yayasan Mitra Raksa Basa Sunda Bandung. salah saurang nu ngadegkeun éta majalah téh nyaéta H. Dudi Santosa, salah saurang wartawan senior di Bandung. H. Dudi Santosa rayi tegesna H. Rahmat M Sas Karana (alm.) nu boga percetakan Rahmat Cijulang nu nerbitkeun buku-buku sastra Sunda jeung buku séjénna.

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Arjuna Wayang.jpg