Ténjonagara, Sucinaraja, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Ténjonagara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanSucinaraja

Ténjonagara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sucinaraja, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]