Talagawétan, Talaga, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Talagawétan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Talaga

Talagawétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Talaga, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg