Lompat ke isi

Tambakjati, Patok Beusi, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Tambakjati
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Tambakjati
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPatok Beusi

Tambakjati nyaéta salasahiji désa di kacamatan Patok Beusi, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.