Tambakjati, Patok Beusi, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tambakjati
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Patok Beusi

Tambakjati nyaéta salasahiji désa di kacamatan Patok Beusi, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg