Tampir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Tampir nyaéta parabot paragi moé paré atawa gaplék dijieun tina awi anu dianyam kawas nyiru ngan ukuranana leuwih gedé, bari buleud kawas gilinding setum. Biasana dipaké moé paré atawa nu séjéna di buruan imah. [1]

Kiwari tos jarang dipaké kalindih ku teknologi modéren atawa maké terepal, samak, karung atawa ogé moé paré dina pakarangan atawa pakarangan nu dibeton. Tapi sok aya ogé zaman now téa nu nyoréang katukang ngahaja ngoléksi pakakas heubeul.

Rujukan[édit | édit sumber]

Nulis.jpg