Lompat ke isi

Tanjungkerta, Karangkancana, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Tanjungkerta
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Tanjungkerta
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKarangkancana

Tanjungkerta nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangkancana, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.