Tegalsari, Cilamaya Wétan, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tegalsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanCilamaya Wétan

Tegalsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cilamaya Wétan, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg