Telagamurni, Cikarang Barat, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Telagamurni
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCikarang Barat

Telagamurni nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikarang Barat, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg