Telajung, Cikarang Barat, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Telajung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCikarang Barat

Telajung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikarang Barat, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg