Teluk Pucung, Bekasi Utara, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Teluk Pucung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBekasi Utara

Teluk Pucung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bekasi Utara, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg