Temiyang, Kroya, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Temiyang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanKroya

Temiyang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kroya, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg