Thalia Ivanka Elizabeth

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Thalia Ivanka Elizabeth
Thalia Ivanka Elizabeth (2015)
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2012–ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaJKT48

Thalia Ivanka Elizabeth Frederik atanapi anu biasa disebat Vanka atanapi Thalia Kecil (Thacil)[1] (gumelar di Jakarta, 29 Juni 1999; umur 22 taun) (ogé katelah 'Vanka JKT48' (salami keanggotaan JKT48) nyaéta panyanyi Indonésia sareng mantan anggota kumpulan idola JKT48 Generation anu kadua asalna ti Jakarta, Indonesia. Vanka parantos aya dina Tim T ti 1 Juli 2018, saatos gabung sareng Tim J taun 2014.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Nama panggilan lainnya karena ada Thalia waktu di generasi kedua dari JKT48
  2. [1]. Musik - Horeee! JKT48 Umumkan Vanka Dan Rachel Masuk Tim J! | KapanLagi.com. Diakses 2014-02-25.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg