Lompat ke isi

Tirtasari, Banjar, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Tirtasari
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Tirtasari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanBanjar

Tirtasari nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Banjar, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81152.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Banjar, Buleleng