Tomok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Tomok
GumelarShah Indrawan bin Ismail
17 Méi 1984 (1984-05-17) (yuswa 39)
Malaysia Negeri Sembilan, Malaysia
Ngaran landianTomok
Pagawéan
Taun aktip1999 – ayeuna

Shah Indrawan bin Ismail atawa leuwih dipikawanoh salaku Tomok (gumelar di Negeri Sembilan, Malaysia, 17 Méi 1984; umur 39 taun) nyaéta saurang panyanyi tur aktor Malaysia.

Diskografi[édit | édit sumber]

Album studio[édit | édit sumber]

  • Tomok (2010)
  • Aku Datang (2014)

Rujukan[édit | édit sumber]