Tuhi Jongkat, Babul Rahmah, Aceh Tenggara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tuhi Jongkat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanBabul Rahmah

Tuhi Jongkat nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Babul Rahmah, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Babul Rahmah, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg