Lompat ke isi

Tulus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Tulus
GumelarMuhammad Tulus
20 Agustus 1987 (1987-08-20) (yuswa 36)
Bukittinggi, Sumatera Barat, Indonesia
KabangsaanIndonesia
PagawéanPanyanyi
Taun aktip2011 - ayeuna
AgamaIslam
Situs web
http://situstulus.com

Muhammad Tulus (gumelar di Bukittinggi, Sumatera Kulon, Indonesia, 20 Agustus 1987; umur 36 taun) nyaéta penyanyi sareng komposer lagu Indonésia.[1] Tulus ogé berpungsi salaku arsiték saatos réngsé kuliah di Universitas Katolik Parahyangan, Bandung.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b "Biodata Tulus". Diakses tanggal 30 Juni 2014.  Archived 2014-12-22 di Wayback Machine

Tumbu luar[édit | édit sumber]