Tulus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tulus
GumelarMuhammad Tulus
20 Agustus 1987 (1987-08-20) (yuswa 32)
Indonésia Bukittinggi, Sumatra Barat, Indonesia
PagawéanMusisi
Taun aktip2011 – ayeuna
Jangkungna1.82 m (5 ft 12 in)
AgamaIslam
Situs web
http://situstulus.com

Muhammad Tulus (gumelar di Bukittinggi, Sumatra Kulon, Indonesia, 20 Agustus 1987; umur 32 taun) nyaéta penyanyi sareng komposer lagu Indonésia.[1] Tulus ogé berpungsi salaku arsiték saatos réngsé kuliah di Universitas Katolik Parahyangan, Bandung.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b "Biodata Tulus". Diakses tanggal 30 Juni 2014. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg