Tumpok Ladang, Kaway XVI, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tumpok Ladang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanKaway XVI

Tumpok Ladang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kaway XVI, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kaway XVI, Aceh Barat


Gnome-home.svg