Uncal (manuk)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Manuk Uncal
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Aves
Order: Columbiformes
Kulawarga: Columbidae
Génus: Macropygia
Spésiés: M. unchall
Ngaran binomial
Macropygia unchall
(Wagler, 1827)

Manuk Uncal (Macropygia unchall) nyaéta hiji spésiés manuk ti kulawarga Columbidae (sabangsaning japati). Sumebar di Bangladés, Butan, Kamboja, Cina, India, Indonésia, Laos, Malaysia, Myanmar, Népal, Muangtay, jeung Viétnam. Habitat alamina tagia (leuweung boréal) jeung leuweung lembab tropis atawa subtropis.

Barred cuckoo-dove

Réferénsi[édit | édit sumber]


Nulis.jpg